Belgisch broodtaartje met vruchten

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 2 eieren
  • ½ dl melk
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 eetlepel krenten
  • 1 eetlepel sukade
  • 1 eetlepel vruchtencompote

Instructies

  • Snijd 4 sneetjes witbrood rond.
  • Klop 2 eieren los met ½ dl melk en wentel het brood erdoor.
  • Leg 2 rondjes in een vuurvaste schaal, beleg die met een mengsel van 1 eetlepel rozijnen, 1 eetlepel krenten, 1 eetlepel sukade en 1 eetlepel vruchtencompote en dek af met de andere rondjes.
  • Schenk de rest van het vocht eromheen.
  • Bak het taartje in een op 180°C voorverwarmde oven in ± 10 minuten goudbruin. Bestrooi ze met poedersuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Taart
Land van herkomst België