Biscuits à la cuiller
(lange vingers)
Ingrediënten
- 100 g bloem
- 3 eieren
- 100 g suiker
Instructies
- Breek de eieren en scheid de witten van de dooiers.
- Klop met een garde een mengsel van de dooiers met 50 g suiker tot een licht mengsel.
- Meng de eiwitten met de overige 50 g suiker en klop ze zeer stijf.
- Maak stroken vetvrij papier van 13 cm en even lang als de bakplaat van uw oven.
- Meng de eierdooiers voorzichtig en snel door het mengsel.
- Zeef de bloem en spatel deze voorzichtig en snel door het mengsel.
- De bloem hoeft niet helemaal homogeen door het megsel.
- Doe het mengsel in een spuitzak met een ronde spuit en spuit reepjes van 10 cm op het papier.
- Bestrooi deze suiker, of strooi de suiker op een plank en doop de reepjes hierin.
- Zorg voor een oven van 200 C en bak de lange vingers in 10 - 15 minuten.
- Ze mogen niet bruin worden.