Biscuits à la cuiller

(lange vingers)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g bloem
  • 3 eieren
  • 100 g suiker

Instructies

  • Breek de eieren en scheid de witten van de dooiers.
  • Klop met een garde een mengsel van de dooiers met 50 g suiker tot een licht mengsel.
  • Meng de eiwitten met de overige 50 g suiker en klop ze zeer stijf.
  • Maak stroken vetvrij papier van 13 cm en even lang als de bakplaat van uw oven.
  • Meng de eierdooiers voorzichtig en snel door het mengsel.
  • Zeef de bloem en spatel deze voorzichtig en snel door het mengsel.
  • De bloem hoeft niet helemaal homogeen door het megsel.
  • Doe het mengsel in een spuitzak met een ronde spuit en spuit reepjes van 10 cm op het papier.
  • Bestrooi deze suiker, of strooi de suiker op een plank en doop de reepjes hierin.
  • Zorg voor een oven van 200 C en bak de lange vingers in 10 - 15 minuten.
  • Ze mogen niet bruin worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koek