Boeuf Stroganoff 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gr biefstuk
  • 1 bakje champignons
  • 50 gr boter
  • zout peper
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 beker zure room
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 1 ½ eetlepel tomatenpuree

Instructies

  • Snijd de biefstuk en champignons in smalle plakjes.
  • Verhit de boter en bak de champignons en de biefstuk 5 minuten.
  • Neem ze uit de pan en bestrooi met peper en zout.
  • Bak de gesnipperde ui, knoflook en in reepjes gesneden paprika 5 minuten.
  • Schep er de mosterd, het citroensap, de zure room, tomatenpuree, biefstuk en
  • champignons bij en laat ze door en door warm worden.
  • Strooi er tenslotte de fijngehakte peterselie over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees
Land van herkomst Rusland