Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg ossehaas
- 100 gram boter
- 300 gram champignons
- 3 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- ½ liter zure room
- 1 blik tomatenpuree
Instructies
- Bak het in lange dunne repen gesneden vlees vlug bruin en haal het uit het vet.
- Bak de in ringen gesneden uien goudbruin.
- Voeg de heel fijn gesneden of gehakte knoflook toe, met de doormidden gesneden champignons.
- Laat alles lichtbruin bakken.
- Doe het vlees en de tomatenpuree bij.
- Vermeng op het laatste moment, net voor het opdienen, een deel van de zure room met een beetje bloem.
- Roer dit mengsel door de saus en laat het iets binden.
- Neem de pan van het vuur en roer er de rest van de zure room door.
- Dien het vlees op met rijst