Boeuf Stroganoff 7

Porties: 6 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg ossehaas
  • 100 gram boter
  • 300 gram champignons
  • 3 grote uien
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ liter zure room
  • 1 blik tomatenpuree

Instructies

  • Bak het in lange dunne repen gesneden vlees vlug bruin en haal het uit het vet.
  • Bak de in ringen gesneden uien goudbruin.
  • Voeg de heel fijn gesneden of gehakte knoflook toe, met de doormidden gesneden champignons.
  • Laat alles lichtbruin bakken.
  • Doe het vlees en de tomatenpuree bij.
  • Vermeng op het laatste moment, net voor het opdienen, een deel van de zure room met een beetje bloem.
  • Roer dit mengsel door de saus en laat het iets binden.
  • Neem de pan van het vuur en roer er de rest van de zure room door.
  • Dien het vlees op met rijst
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Rusland