Bekleed de cakevorm met huishoudfolie, zorg dat de folie over de randen hangt.
Verkruimel de bokkenpootjes in een kom.
Sprenkel er een beetje likeur overheen.
Klop de slagroom stijf met de Klop-fix.
Als de slagroom dikker wordt, suiker of zoetstof naar smaak toevoegen.
Als de slagroom stijf is, 2 borrelglaasjes likeur toevoegen en goed doorroeren.
Verdeel een derde van de bokkenpootjes over de bodem van de cakevorm.
Daarna de helft van de slagroom.
Maak nog een laag met een derde van de bokkenpootjes en daarop de slagroom.
Tot slot eindig je met nog een laag bokkenpootjes.
Vouw de huishoudfolie naar binnen en zet de cakevorm in de koelkast.
Laat minstens een dag opstijven.
Als je de taart wilt serveren: vouw de folie open, zet de cakevorm op de kop op een bord en trek aan de folie om de taart uit de vorm te krijgen.
Garneer eventueel met chocoladevlokken.