Bolletjes met rosbief, ei en whisky saus
(Voor 2 personen, 9 punten per persoon voor 2 bolletjes p.p.)
Ingrediënten
- 4 witte bolletjes uitgehold tot je 35 gram per bolletje over houdt
- 2 ons rosbief
- 4 eieren 4 minuten gekookt, gehalveerd in de lengte
- 2 handjes rucola gesneden
- 4 eetlepel(s) fritessaus Remia 5%
- 2 eetlepel(s) tomatenketchup Heinz 50%
- 1 kleine ui gesnipperd
- peper uit de molen
- zout uit de molen
- 1 theelepel worcestershire saus
- 1 eetlepel(s) whisky
- 3 druppels tabasco
Instructies
- Zorg dus dat de bolletjes 35 gram per stuk zijn, ik pluk de binnenkant eruit.
- Meng de fritessaus, tomatenketchup, whisky, worcestersaus en tabasco door elkaar.
- Leg wat rucola op de bolletjes, daarop 50 gram rosbief (per bolletje), dan peper en zout, de uitjes, de saus (1,5 eetlepel per broodje) en twee helften ei.
- Lekker als broodmaaltijd voor de zaterdag (wij, van de oude stempel, eten op zaterdag altijd brood).