Brabantse uiensoep

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • worstenbroodjes
  • pot Maggi Basis Voor Uiensoep
  • versgemalen peper
  • zout
  • 1 eetlepel(s) Marne Grove Mosterd
  • 1 zak uienringen à 350 g
  • 1 eetlepel(s) olijfolie Traditioneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor de worstenbroodjes voor (zie verpakking).
  • Fruit in een (soep)pan de uien in de olie tot ze lichtbruin kleuren.
  • Roer de mosterd door de uien.
  • Voeg de soepbasis toe en 1 l water toe en breng aan de kook.
  • Draai het vuur laag en kook de uiensoep 15 minuten op een laag vuur.
  • Verwarm intussen de worstenbroodjes in de voorverwarmde oven.
  • Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer met de worstenbroodjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep
Land van herkomst Brabant