Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Pepers schoonmaken.
- In droge koekenpan pepers roosteren tot ze geuren.
- Pepers fijnhakken.
- Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Limoen uitpersen.
- Ui pellen en snipperen.
- Ontbijtspek fijnhakken.
- In koekenpan olie verhitten en spek en ui ca. 2 minuten zachtjes bakken.
- Gehakt toevoegen en al omscheppend rul bakken.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Pepers, tomaat, limoensap en oregano erdoor scheppen en gehakt ca. 15 minuten zachtjes laten sudderen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Gehaktmengsel in reep erop scheppen en tortilla's oprollen of eerst onderkant en dan zijkanten over vulling vouwen.
- Op vier borden elk 2 burrito's leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met avocadodipsaus, zure room en frisse groene salade.