Cajun-omelet
Ingrediënten
- 1 el. olie
- 4 dunne rundersaucijsjes
- 1 rode kleine paprika
- 1 groene spaanse peper
- 1 dunne prei ca. 150 gr.
- 3 eieren
- 3 el. melk
- 1,5 tl cajunkruiden.
- 50 gram geraspte belegen kaas
Instructies
- Verhit de olie en bak de saucijsjejs in ca. 5 min. rondom bruin.
- Neem ze uit de pan en snijd ze in stukje (bewaar het bakvet)
- Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes
- Haal de pitjes uit de peper en snijd deze in stukjes.
- Snijd de prei in reepjes
- Klop de eieren met de melk, cajunkruiden en de kaas los.
- Verhit het bakvet opnieuw en bak de paprika, spaanse peper en de prei in ca. 2 min.
- Bak de stukjes saucijs nog even mee.
- Schenk het eimengsel en laat de omelet met deksel op de pan ca. 7 min. zachtjes gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer er (creoolse) rijst bij