Cajun-omelet

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 el. olie
  • 4 dunne rundersaucijsjes
  • 1 rode kleine paprika
  • 1 groene spaanse peper
  • 1 dunne prei ca. 150 gr.
  • 3 eieren
  • 3 el. melk
  • 1,5 tl cajunkruiden.
  • 50 gram geraspte belegen kaas

Instructies

  • Verhit de olie en bak de saucijsjejs in ca. 5 min. rondom bruin.
  • Neem ze uit de pan en snijd ze in stukje (bewaar het bakvet)
  • Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes
  • Haal de pitjes uit de peper en snijd deze in stukjes.
  • Snijd de prei in reepjes
  • Klop de eieren met de melk, cajunkruiden en de kaas los.
  • Verhit het bakvet opnieuw en bak de paprika, spaanse peper en de prei in ca. 2 min.
  • Bak de stukjes saucijs nog even mee.
  • Schenk het eimengsel en laat de omelet met deksel op de pan ca. 7 min. zachtjes gaar worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer er (creoolse) rijst bij
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Lunch