Pel en snipper de sjalot, was de prei, bleekselderij en paprika en snijd ze in fijne blokjes.
Was de sojascheuten en laat ze goed uitlekken.
Smelt wat boter, stoof hierin de groenten even aan, voeg de witte wijn en de sojasaus toe en kruid met peper en zout.
Laat nog enkele minuten stoven tot de groenten beetgaar zijn en laat daarna uitlekken.
Leg de rijstblaadjes 2-3 minuten in koud water.
Blancheer intussen de bieslooktakjes.
Spreid de rijstblaadjes op een schone theedoek uit.
Leg telkens 2 blaadjes op elkaar, lepel in het midden wat groentemengsel, verdeel de garnalen daarop en knoop de beursjes met een sprietje bieslook dicht.
Stoof voor de saus het sjalotje even in boter aan.
Voeg de overige ingrediënten toe, behalve het maïszetmeel en laat even goed doorkoken.
Bind de saus met het maïszetmeel, opgelost in een bodempje water.
Stoom intussen de beursjes in 10 minuten gaar.
Giet op elk bordje een spiegel zoetzure saus en schik de beursjes in het midden.