Chinese karbonade
snel te maken / AllerHande januari 2004
Ingrediënten
- 75 g basmatirijst
- 1 karbonade
- 1 theelepel vijf kruidenpoeder Chinees
- 1 eetlepel(s) honing
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 zak Chinese groentemix 250 g
- zoete chilisaus flesje
Instructies
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Karbonade met kruiden bestrooien.
- In kom honing en sojasaus mengen.
- In pan 1 eetlepel olie verhitten en vlees in 5 minuten bruinbakken, halverwege keren.
- Vlees aan beide kanten met sojasaus bestrijken en nog 5 minuten bakken.
- In wok groentemix in rest van olie beetgaar bakken.
- Rest van sojasaus en gare rijst erdoor scheppen.
- Rijst-groentemengsel op bord scheppen, vlees erop leggen.
- Chilisaus apart erbij serveren.