Meng de vleesreepjes met 3 eetlepels wok marinade.
Laat het minimaal 3 minuten staan om te marineren.
Was en verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel en de wortel in dikke plakken.
Laat de lychees goed uitlekken en vang het vocht op. Snijd ze eventueel doormidden.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een klein scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1-2 minuten.
Voeg de broccoli en wortel toe en roerbak deze ca 5. minuten mee.
Voeg het vlees, ca. 10 eetlepels woksaus, de lychees en 3 eetlepels lycheevocht aan de groenten toe en wok 1 minuut.
Breng ondertussen in ’n ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verdeel de noedels over de borden, schep de Chinese vleesreepjes met lychees en groenten er
bovenop.