Chobis

Porties: 4
Voorbereidingstijd 2 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 repen chocolade á 75 gr
  • 250 gram roomboter
  • 2 eetlepel(s) cacao
  • 2 eieren
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 2 rollen biscuit

Instructies

  • Breek de chocolade in een schenkkan, voeg de boter in stukjes toe en smelt dit in 2 minuten op HOOG (100%).
  • Vermeng intussen de basterdsuiker, de cacao en de eieren en roer dit goed door.
  • Giet de gesmolten boter en chocola door het cacaomengsel.
  • Verbrokkel de biscuit en roer die door het chocolademengsel.
  • Bekleed de bodem van een quichevorm van 27 cm doorsnee met bakpapier, spatel het mengsel in de vorm en laat het in de koelkast opstijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Gebak / Magnetron koken