Chocokoekjes
Niets te doen op een regenachtige vrije middag? Met deze bijzondere chocolade koekjes en een lekkere kop warme thee wordt het toch genieten.
Ingrediënten
- 250 g suiker
- 250 g amandelen
- 1 mespuntje kaneel
- 2 el bloem
- 2 ei
- 100 g Droste pastilles extra puur
- 2,5 eetlepel(s) suiker
Instructies
- Vermeng de suiker, amandelen, kaneel en bloem.
- Sla de eiwitten stijf en voeg ze toe aan het mengsel.
- Smelt de chocolade, laat deze afkoelen en meng de chocolade door het beslag.
- Strooi op een werkblad enkele lepels suiker en rol het beslag uit.
- Vorm met het beslag koekjes en leg ze op een met aluminium bekleed bakblik. Laat ze enkele uren drogen.
- Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht 200 graden).
- Bak de koekjes 5 minuten.