Consommé à la Bretonne

heldere Bretonse bouillon
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 l lamsbouillon
  • 1 wortel
  • 2 eetlepel(s) witte bonen
  • lamsvlees uit de lamsbouillon
  • bloemkool
  • 1 erwten
  • 5 peultjes

Instructies

  • Klaar de bouillon.
  • Snij de bloemkool in kleine roosjes.
  • Snij de wortel in dunne plakjes.
  • Snij daar ruitjes van.
  • Snij de peulen in stukken.
  • Pocheer de rauw groenten in water met wat zout en laat ze iets knapperig blijven.
  • Snij het lamsvlees in blokjes.
  • Was de bonen onder de kraan af.
  • Verdeel de garnituur over de borden.
  • Schenk er de hete bouillon over en serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Soep / Vlees
Land van herkomst Frankrijk