Couscous met chorizo en noten
Ingrediënten
- 3 eetlepel(s) Mediterrane roerbakolie
- 2 rode uien in ringen
- 3 paprika’s rood geel, groen, in dunne reepjes
- 2 zakjes wortelreepjes à 200 g
- 500 g pangasiusfilet
- versgemalen peper
- zout
- 1 pak couscous Marokkaans gekruid à 275 g
Instructies
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ± 3 minuten op een halfhoog vuur.
- Voeg de paprika toe en bak ze ± 5 minuten op een halfhoog vuur mee, leg de vis erop.
- Bestrooi de vis en de groenten met peper en zout naar smaak en stoof de vis in ± 10 minuten met de deksel op de pan gaar.
- Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de wortelreepjes door de groenten.
- Serveer de couscous met de groenten en de vis.