Curry eieren met sperziebonen
AllerHande april 2001
Ingrediënten
- 3 eieren
- 125 g witte rijst pak à 250 g
- 1 zak panklare sperziebonen 250 g
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) olie
- 70 g wokmix kip curry cocos pak à 140 g
- ½ beker crème fraîche à 125 ml
Instructies
- In pan met ruim kokend water eieren en rijst ca. 10 minuten koken.
- In andere pan in kokend water sperziebonen in 8 à 10 minuten beetgaar koken.
- Intussen ui pellen en snipperen.
- In wok of koekenpan olie verhitten.
- Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken.
- Wokmix toevoegen en al omscheppend verwarmen.
- Crème fraîche erdoor roeren.
- Rijst kort laten uitlekken.
- Eieren afspoelen onder koud water, pellen, halveren en door curry roeren.
- Sperziebonen en rijst op twee borden scheppen.
- Curry-eieren erop scheppen.