Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs
Dit lekkere vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten is snel en makkelijk te maken. Het recept is kruidig op smaak gebracht met de Conimex curry lemongrass & chili wok paste.
Ingrediënten
- 1 prei
- 200 g maïs
- 150 g geschrapte worteltjes
- 40 g cashewnoten
- 3 takjes koriander
- 2 eetlepel(s) Conimex Wokolie
- 300 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar 2 porties
- 130 g Conimex Wok Paste Curry Lemongrass & Chili (1 zakje)
Instructies
- Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.
- Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.
- Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
- Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden.
- Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
SERVEERTIP
Serveer de Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs met Conimex Cassave Kroepoek.VARIATIES
Wok voor een niet vegetarische variant eventueel stukjes kip, kalkoen of gehakt mee met de maïs. Gebruik dan maar 20 g cashewnoten.Voedingswaarden
Calories: 643 kcal | Vet: 22.6 g | Sugar: 26.4 g