Druivenmuffins

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 g pure chocolade
  • 1 pak mix voor muffins 300 g
  • 3 eieren M
  • 125 g boter
  • ½ bak druiven pitloze à 500 g
  • spuitbus slagroom

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3.
  • Chocolade grof hakken.
  • Muffinbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met eieren en boter.
  • Druiven halveren.
  • Chocolade en helft van druiven voorzichtig door beslag scheppen.
  • Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen.
  • Muffins in oven in ca. 30 minuten gaar bakken.
  • Muffins serveren met rest van druiven en slagroom.

Notities / Tips / Wijnadvies

Overgebleven muffins zijn in afgesloten trommel tot volgende dag te bewaren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Cupcakes / Muffins / Fruit / Nagerecht