Eieren in mosterdsaus
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 4 scharreleieren,
- 4 takjes peterselie zakje á 30 g,
- 1 zakje roomsaus 25 g, Maggi,
- 2 eetlepel(s) Zaanse mosterd Huisman,
- zout
- versgemalen peper
Instructies
- Eieren in 10 minuten hard koken.
- In kopje peterselie fijnknippen.
- In pan roomsaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Mosterd erdoor roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Eieren onder koud stromend water afspoelen, pellen en halveren.
- Met bolle kant naar boven in schaal leggen.
- Mosterdsaus erover schenken.
- Peterselie erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krielaardappeltjes en kropsla.
Voedingswaarden
Calories: 270 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 16 g | Vet: 18 g