Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Snij het vlees in niet te kleine blokjes.
- Schil de aardappels, als U geen kleine heeft steek er dan balletjes uit met de parisiënneboor.
- Was wat peterselie en hak die fijn.
- Schil de knoflook en hak die fijn.
- Verhit 40 g boter in een pan en sauteer hierin het vlees aan alle kanten bruin.
- Zet dan het vuur klein, geef zout en peper over het vlees en laat het zachtjes gaar worden.
- Verhit 30 g boter en wat olie in een pan, rissoleer hierin de aardappeltjes snel bruin, zet dan het vuur klein en laat ze met het deksel op de pan gaar worden.
- Maak de champignons ondertussen schoon en ciseleer ze.
- Sauteer die in de rest van de boter.
- Als de aardappels en champignons klaar zijn voegen we ze bij het vlees.
- Voeg er ook de knoflook en de peterselie bij en laat nog even sauteren op hoog vuur.
- Leg in het midden van een voorverwarmde schaal de stukken vlees en de champignons, leg er de aardappels omheen en serveer.