Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 800 g ontbeende lamsschouder
- olie
- 1 citroen
- 2 laurierblaadjes
- marjoleinpoeder
- oregano
- munt
- thijmpoeder
- venkelzaadjes
- cayennepeper
- peper
- zout
Instructies
- Maak een marinade.
- Was de citroen.
- Haal het geel van de schil af en pers de citroen uit.
- Doe de citroenschilletjes,wat marjolein,oregano,muntblaadjes,tijmpoeder, venkelzaad, cayennepeper zout en peper in een kom.
- Doe er vier eetlepels olie bij en het citroensap.
- Snij het vlees in blokjes van ongeveer 70 g.
- Rol deze door de marinade en laat ze 2 uur marineren op een koele plaats.
- Maak 4 stukken perkamentpapier of vetvrij papier klaar.
- Haal het vlees uit de marinade, laat het uitlekken. passeer het vocht van de marinade en strijk daar de vellen papier mee in.
- Leg op elk vel 3 stukken vlees en een half laurierblad.
- Vouw er nu pakketjes van en zorg ervoor dat deze goed dicht zijn.
- Zet de pakketjes in een oven van 180 C en laat ze daar 30 minuten.
- Leg de pakketjes op de borden en laat ze pas aan tafel openmaken.