Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Snij het vlees in 8 grote brokken.
- Maak de champignons schoon en ciseleer ze.
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn.
- Schil de knoflook en hak die fijn.
- Was de peterselie en hak die fijn.
- Sauteer de champignonplakjes in wat olie.
- Verhit in een andere pan wat olie en sauteer hierin het vlees aan alle kanten bruin.
- Als het vlees mooi bruin is, halen we het uit de pan en houden het warm.
- Haal de helft van de olie waarin het vlees gebakken is weg, doe de boter in de pan, verhit deze.
- Voeg de gehakte sjalot toe en laat die zachtjes kleur krijgen.
- Leg dan het vlees en de champignons bij de sjalotten in de pan, meng het goed en laat het enkele minuten smoren.
- Breng het op smaak en geef er veel peper bij.
- Geef er de knoflook en de peterselie bij en roer het er goed door.
- Schenk het vlees en de champignons op een voorverwarmde schaal en serveer.