Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was de bieslook en hak die fijn.
- Strooi zout en peper op de kalfslapjes.
- Smelt 50 g boter in een pan en sauteer hierin zachtjes de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant.
- Maak ondertussen de champignons schoon en snij ze in plakjes.
- Smelt de rest van de boter in een pan en sauteer hierin de champignons, geef er zout en peper over.
- Als alle losgelaten vocht verdwenen is zijn ze goed.
- Flambeer de kalfslapjes met de cognac, haal ze uit de pan, leg ze op een voorverwarmde schaal en houd ze warm.
- Geef de room bij de braadboter, schraap alle aanbaksels goed los en laat hem wat inkoken.
- Geef er dan de champignons bij, wat paprikapoeder en de helft van de bieslook.
- Schenk de saus op de kalfslapjes, strooi er de rest van de bieslook over en serveer.