Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kalfslapjes
- 75 g boter
- 4 bananen
- 2 eieren
- 100 g paneermeel
- 1 citroen
- kaneel
- nootmuskaat
- 2 tomaten
- peterselie
Instructies
- Was wat peterselie en hak die fijn.
- Was de tomaten.
- Paneer de lapjes à l'anglaise.
- Pers de citroen uit.
- Schil de bananen en snij ze in de lengte doormidden.
- Besprenkel ze met het citroensap en geef er wat nootmuskaat en kaneel over.
- Laat ze 20 minuten marineren.
- Smelt 35 g boter in een pan en sauteer hierin even de bananen aan beide kanten aan, leg dan de deksel op de pan en laat de bananen zachtjes nog even doorsmoren.
- Smelt de rest van de boter in een pan en sauteer hierin de kalfslapjes 7 minuten aan elke kant.
- Snij de tomaten aan schijven.
- Leg de kalfslapjes op een voorverwarmde schaal, omring ze met bananen, leg er de schijven tomaat bij en strooi er peterselie over.