Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kalfslapjes
- 60 g boter
- 250 g champignons
- 20 g bloem
- 80 g geraspte kaas
- 2 dl melk
- 100 g gekookte ham
- 4 uien
- ½ dl slagroom
- zout
- peper
Instructies
- Schil de uien en hak ze fijn.
- Maak de champignons schoon.
- Hak ze fijn.
- Smelt de boter in een pan en sauteerhierin de kalfslapjes gedurende 6 minuten aan elke kant.
- Geef er zout en peper over.
- Haal de kalfslapjes uit de pan en leg ze in een ovenvaste schaal.
- Sauteer nu in de braadboter van de kalfslapjes de uien en champignons.
- Snij de ham in juliënne.
- Voeg ze bij de uien.
- Strooi er de bloem over.
- Roer goed en geef er de melk bij, zout en peper en laat 10 minuten sudderen.
- Strooi flink kaas over de kalfslapjes, bedek ze met de saus en geef er de room over.
- Zet de schaal 15 minuten in een oven van 220 ºC.