Exotische rijstschotel met gembersiroop
Ingrediënten
- 300 gram pandarijst
- 2 uien
- 2 groene paprika's
- 4 perziken
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes quornstukjes a 175 gr
- 3 eetlepel(s) royal mail gembersiroop flesje A 25 nl.
- 1 blikje ananas stukjes a 227 gr.
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Uien pellen en snipperen.
- Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
- Perziken schillen, vruchvlees van pit snijden en in stukjes snijden.
- In braadpan olie verhitten en aurn 3 min. bakken.
- Ui en parika erdoor scheppen en nog 3 min. bakken.
- Siroop, perziken, ananas en 2 el ananassap erdoor roeren en door en door warm laten worden.
- Serveren met rijst.
Voedingswaarden
Calories: 555 kcal | koolhydraten: 94 g | Vet: 11 g