Farfalle met paddestoelen en noten

Aller Hande 1997
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g farfalle pak á 500 g, Grand'ltalia,
  • zout
  • 2 doosjes paddestoelenvaria á 200 g,
  • 1 zakje Italiaanse-kruidenmix á 30 g,
  • 1 eetlepel(s) olijfolie,
  • versgemalen zwarte peper,
  • 2 eetlepel(s) hazelnoten Baukje á 65 g,

Instructies

  • Ruim water met zout aan de kook brengen en farfalle in ca. 8 minuten beetgaar koken.
  • Intussen paddestoelen schoonvegen met keukenpapier.
  • Kruiden kleinknippen.
  • Olie verhitten en hierin paddestoelen en kruiden al omscheppend bakken.
  • Paddestoelen op smaak brengen met zout en peper.
  • Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
  • Farfalle afgieten.
  • Paddestoelen erdoor scheppen en bestrooien met geroosterde noten.

Voedingswaarden

Calories: 515 kcal | koolhydraten: 75 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch