Farfalle met paddestoelen en noten
Aller Hande 1997
Ingrediënten
- 200 g farfalle pak á 500 g, Grand'ltalia,
- zout
- 2 doosjes paddestoelenvaria á 200 g,
- 1 zakje Italiaanse-kruidenmix á 30 g,
- 1 eetlepel(s) olijfolie,
- versgemalen zwarte peper,
- 2 eetlepel(s) hazelnoten Baukje á 65 g,
Instructies
- Ruim water met zout aan de kook brengen en farfalle in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Intussen paddestoelen schoonvegen met keukenpapier.
- Kruiden kleinknippen.
- Olie verhitten en hierin paddestoelen en kruiden al omscheppend bakken.
- Paddestoelen op smaak brengen met zout en peper.
- Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
- Farfalle afgieten.
- Paddestoelen erdoor scheppen en bestrooien met geroosterde noten.
Voedingswaarden
Calories: 515 kcal | koolhydraten: 75 g | Protein: 20 g | Vet: 15 g