Fettucine Verdi di mare
(Groene fettucine met garnalen)
Ingrediënten
- 250 gram Fettucine Verdi Buitoni Fresco
- zout peper
- 1 fijngesneden teentje knoflook
- ½ fijngesneden kleine rode peper
- 6 gedroogde tomaten in reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels droge witte wijn
- 200 gram Salsa ai Gamberetti Buitoni Fresco
- 200 gram gepelde garnalen
Instructies
- Kook de fettucine in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.
- Bak de knoflook, rode peper en tomaat ± 5 minuten zachtjes in de olie.
- Roer de wijn erdoor en warm die 3 minuten mee.
- Voeg de Salsa ai Gamberetti toe en breng de saus aan de kook.
- Voeg de garnalen toe, verwarm ze goed en vermeng de saus en de fettucine.
- serveer de groene fettucine met een salade van plakjes tomaat, plakjes mozzarella, kleine basilicumblaadjes en olijfolie.