Fettucine Verdi di mare

(Groene fettucine met garnalen)

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram Fettucine Verdi Buitoni Fresco
  • zout peper
  • 1 fijngesneden teentje knoflook
  • ½ fijngesneden kleine rode peper
  • 6 gedroogde tomaten in reepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels droge witte wijn
  • 200 gram Salsa ai Gamberetti Buitoni Fresco
  • 200 gram gepelde garnalen

Instructies

  • Kook de fettucine in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.
  • Bak de knoflook, rode peper en tomaat ± 5 minuten zachtjes in de olie.
  • Roer de wijn erdoor en warm die 3 minuten mee.
  • Voeg de Salsa ai Gamberetti toe en breng de saus aan de kook.
  • Voeg de garnalen toe, verwarm ze goed en vermeng de saus en de fettucine.
  • serveer de groene fettucine met een salade van plakjes tomaat, plakjes mozzarella, kleine basilicumblaadjes en olijfolie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië