Five spice wok roll met gewokte kip, shii-take en Chinese kool
Ingrediënten
- 300 g kipfilet
- 250 g shii-take paddenstoelen
- 1 kleine Chinese kool
- Conimex Woksaus Chinese Five Spice
- Conimex Wok Olie
- 1 pak Conimex Wok Rolls
- 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook
Instructies
- Snijd de kipfilet in plakjes.
- Maak de paddenstoelen schoon en halveer eventueel de grote exemplaren.
- Was en snijd de kool in reepjes.
- Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kip 5 minuten.
- Voeg de paddenstoelen en de kool toe en wok deze 5 minuten mee.
- Voeg 6 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut.
- Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verdeel het kip-groentemengsel over de wok rolls en bestrooi ze met de bieslook.
- Rol ze op en leg ze op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet voor een lekker knappertje Conimex Gebakken Uitjes op tafel.
Variatietip:
Voeg met de kip 1 fijngesneden teentje knoflook en wat geraspte verse gember toe. Vervang de kipfilet door roerbakvleesreepjes of stevige visfilet zoals zalm.