Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was de sterkers en laat ze uitlekken.
- Was de tomaten, haal het kroontje weg, geef er wat olie over en zet ze in een beboterde schaal.
- Laat ze 10 minuten in een oven van 200 ºC.
- Maak de champignons schoon, snij er de stelen af en leg ze bij de tomaten in de oven.
- Strijk de lever in met olie en leg ze op de grill.
- Draai ze een kwart slag om er vierkanten in te branden.
- Draai ze halverwege om.
- Grill ze in totaal 15 minuten.
- Sauteer in wat boter de lapjes bacon even op hoog vuur.
- Leg daarna op elk stuk lever een stukje bacon.
- Leg de lever op een voorverwarmde schaal, zet er de tomaten omheen met daarop een champignon, leg er de sterkers bij en leg op elk stukje lever een klontje boter.
- Serveer meteen.