Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 g witte rijst
- 3 eieren
- 1 pakje Conimex Mix voor Foo Yong Hai
- Conimex Wok Olie
- 300 g roerbakgroenten grofgesneden
- 1 eetlepel koriander fijngehakte
Instructies
- Kook rijst volgens aanwijzing op verpakking.
- Meng in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje) en 5 eetlepels koud water.
- Goed kloppen.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan, voeg het eiermengsel toe.
- Bak de omelet ca. 8 minuten totdat de bovenkant wat droog wordt.
- Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 minuten op een hoog vuur.
- Voeg de helft van de koriander toe.
- Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 2½ dl water en de sausmix (uit het pakje).
- Kook de saus al roerende 1 minuut.
- Roer de rest van de koriander erdoor.
- Leg de omelet op een schaal en schep de groentevulling erop.
- Sla de omelet dubbel en schenk de warme saus erover.
- Geef de rijst erbij.