Fusilli met rucolapesto

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram fusilli
  • 100 gram rucola
  • 1 klein gepeld teentje knoflook
  • 30 gram pijnboompitten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 60 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 ontvelde tomaten zonder zaadjes in blokjes
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Kook de fusilli in ruim water met zout beetgaar.
  • Bereid intussen de pesto in een keukenmachine als volgt.
  • Pureer de rucola, knoflook, pijnboompitten en olijfolie.
  • Voeg de kaas en een snufje zout toe en pureer dit mee.
  • Giet de pasta af en laat deze uitlekken.
  • Meng de pasta met de pesto, de balsamicoazijn, tomaten en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië