Gado gado met bloemkool en kroepoek

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 winterwortel
  • 2 eieren
  • 400 g witte rijst
  • 1 rode peper
  • 1 krop ijsbergsla
  • Wok Olie
  • 1 potje Conimex Gado Gado
  • 4 eetlepels Conimex Gebakken Uitjes
  • 1 zak Conimex Kroepoek Saté

Instructies

  • Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes.
  • Maak de wortel schoon en snijd in plakjes.
  • Kook de bloemkoolroosjes en plakjes wortel ca. 5 minuten in kokend water met zout.
  • Afgieten.
  • Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
  • Laten schrikken onder koude kraan.
  • Pel eieren en snijd in plakjes.
  • Kook de rijst volgens aanwijzing op verpakking.
  • Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes.
  • Snijd sla in stukjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de bloemkool, wortel en peperringetjes 5 minuten.
  • Meng de inhoud van het potje gado gado in een steelpannetje met 2 dl water en breng al roerende aan de kook.
  • Even laten pruttelen.
  • Leg sla, groente en ei met gado gadosaus op een grote schaal.
  • Strooi er uitjes en kroepoek over.
  • Geef de rijst erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Rijst / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters