Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes.
Maak de wortel schoon en snijd in plakjes.
Kook de bloemkoolroosjes en plakjes wortel ca. 5 minuten in kokend water met zout.
Afgieten.
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
Laten schrikken onder koude kraan.
Pel eieren en snijd in plakjes.
Kook de rijst volgens aanwijzing op verpakking.
Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes.
Snijd sla in stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de bloemkool, wortel en peperringetjes 5 minuten.
Meng de inhoud van het potje gado gado in een steelpannetje met 2 dl water en breng al roerende aan de kook.
Even laten pruttelen.
Leg sla, groente en ei met gado gadosaus op een grote schaal.
Strooi er uitjes en kroepoek over.
Geef de rijst erbij.