Pel de knoflook en schil de gemberwortel.
Hak de knoflook met de gemberwortel, de koriander, de sojasaus, de honing,
de oestersaus, de olie en wat peper in een keukenmachine of met een staafmixer fijn en marineer het vlees minstens 30 minuten in dit mengsel.
Maak intussen het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in ringetjes.
Was de taugé en snipper de bosuitjes.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Leg het vlees in een ovenvaste schaal en laat het onder de hete grill in ± 20 minuten bruin en gaar worden; keer het vlees tussentijds eenmaal.
Verhit 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de roerbakolie in een ruime pan of wok en bak de peper met de bosuitjes al omscheppend 3 minuten.
Voeg de taugé toe en bak die 2 minuten mee.
Serveer de groenten bij het vlees.
Lekker met pandanrijst.