Gegrilde vleesmix aan de spies
Ingrediënten
- 600 gram lamsvlees
- 600 gram kipfilet
- 600 gram fricandeau
- 600 gram bacon
- 500 gram rauwe lever
- 1 aubergine
- 1 blik ananas
- 3 grote uien
- 2 paprika's
- 1 doosje(s) champignons
Marinade:
Salade:
- slaolie
- citroensap
- suiker
- bieslook gehakte
- ui gesnipperde of ringen
- sjalotjes gesnipperde
Instructies
- Vlees en lever in stukjes snijden voor aan de spies.
- Ook de ananas, ui, aubergine, paprika en champignons in stukjes snijden voor aan de spies.
- Het vlees 24 uur marineren, het andere deel voor aan de spies enkele uren marineren.
- Vlees, lever en groenten om en om aan de spies rijgen en voorgrillen.
- De salade klaarmaken.
- Eventueel een kopje water bij de marinade doen.
- Spiesen opnieuw door de marinade halen en dan direct grilleren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met de salade en Indische rijst