Gehakt-kolenroerbak

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 theelepels sesamolie
  • 400 gram rundergehakt
  • shoarmakruiden
  • 300 gram panklare rodekool
  • 300 gram panklare groene kool
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel suiker

Instructies

  • Verhit de 2 soorten olie samen in een wok en bak het gehakt in ± 5 minuten rul.
  • Breng het gehakt tijdens het bakken goed op smaak met de shoarmakruiden.
  • Haal het gehakt uit de wok en houd het warm.
  • Doe de koolsoorten in het achtergebleven bakvet, roerbak ze ± 4 minuten en voeg er de sojasaus en de suiker aan toe.
  • Schep het gehakt erdoor en bak nog ± 2 minuten.
  • Lekker met roerbakmie (Honig).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Rundvlees