Gehaktbrood met mozzarella

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg gehakt
  • 100 gram paneermeel
  • 75 ml melk
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel peterselie
  • 2 eetlepel(s) worcestershiresaus
  • 1 theelepel zout
  • ½ theelepel peper
  • 2 mozzarella in dikke plakken

voor de saus:

  • 200 ml ketchup
  • 2 eetlepel(s) basterdsuiker
  • 1 eetlepel(s) worcestershiresaus
  • 1 eetlepel(s) azijn
  • 2 tenen knoflook geperst
  • snufje zout

Instructies

  • Maak een draagnet van aluminiumfolie en leg dit in de slowcooker.
  • Vet licht in.
  • Meng alle ingrediënten voor het gehakt, behalve de mozzarella,
  • Verdeel het gehaktmengsel in twee en vorm van de helft het brood.
  • Leg hier de plakken mozzarella op en dek goed af met de tweede helft van het gehaktmengsel.
  • Leg het gehaktbrood op het draagnet in de slowcooker.
  • meng de saus ingrediënten en giet dit over het gehaktbrood heen.
  • 5 uur op laag.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees