Gehaktbrood met pecannoten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg lamsgehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zure appel
  • 2 eieren
  • 1 theelepel zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetlepel(s) mangochutney
  • pecannoten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Snijd de knoflook fijn, rasp de appel grof en hak de noten grof.
  • Vermeng alle ingrediënten en doe het mengsel in een ovenschaal of cakevorm.
  • Bak het gehaktbrood in 50-55 minuten in de open schaal goudbruin.
  • Giet het vrijgekomen vocht uit de vorm en laat het brood, voordat u het aansnijdt even rusten.
  • Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.

Notities / Tips / Wijnadvies

Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland