Snijd de bieflapjes in reepjes van 1 cm.
Roer in een kom de ketjap, de azijn, de tabasco en de gembersiroop door elkaar.
Schep het vlees door de marinade en laat het afgedekt ± 20 minuten intrekken.
Snipper intussen de ui.
Halveer de gewassen kool in de lengte en snijd hem in smalle reepjes.
Laat de kool goed uitlekken.
Schep het vlees uit de marinade, laat het goed uitlekken en vang de marinade op.
Verhit de helft van de olie in een wok.
Roerbak de reepjes vlees in ± 2 minuten bruin, schep ze uit de wok op een bord en houd ze afgedekt warm.
Verhit de resterende olie in de wok en laat de ui glazig fruiten.
Voeg de kool toe en roerbak ± 2 minuten.
Voeg het vlees, de sesamolie en de marinade toe en laat kort doorwarmen.
Proef of er nog zout en/of peper bij moet.
Strooi er vlak voor het serveren de seroendeng over en serveer met rijst.