Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) olie
- 300 gram half-om-halfgehakt
- 1 doos Buritto Kit 500 g
- 1 pak Mexicaanse roerbakgroenten diepvries 450 g
- 125 ml zure room
- 75 gram gemalen belegen kaas zak à 150 g
Instructies
- In braadpan 1 eetlepel olie verhitten en het gehakt rul bakken.
- Overtollig vet afgieten.
- Mix (uit doos) en 280 ml water erdoor mengen en ca. 10 minuten koken.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Intussen in grote koekenpan rest van olie verhitten.
- Roerbakgroente ca. 5 minuten bakken.
- Salsa (uit doos) erdoor mengen.
- 1 tortilla (uit doos) in ovenschaal leggen.
- Hierop 1/3 deel van gehakt scheppen en 1 eetlepel zure room erover verdelen.
- Afdekken met tortilla en 1/3 deel van groente erop scheppen.
- Afdekken met tortilla.
- Tortillastapel maken door dit te herhalen.
- Bovenste tortilla bestrooien met geraspte kaas.
- Stapel in oven plaatsen en in ca. 15 minuten goed doorwarmen.