Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel de ui en snijd hem in stukken.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de pakketjes rondom aan.
- Voeg de uienstukjes toe en bak deze mee tot ze glazig zijn.
- Voeg het kalfsfondpoeder toe met de tomatenblokjes.
- Laat zachtjes aan de kook komen.
- Voeg dan een beetje zout, peper, de komijn en de provençaalse kruiden toe.
- Laat gedurende een minuut of 35 zachtjes pruttelen.
- Verdeel over de borden en geef er een Basmati rijst bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
De kalfsvleespakketjes kun je in Frankrijk kopen bij de slager en heten dan Paupiettes de veau.
Je kan ze ook zelf maken.
Je hebt dan nodig kalfsschnitzel met een dikte van ong. 3 millimeter.
Een beetje vulling van een kalfs- of varkensworstje, wat spek en slagerstouw.
Je legt wat vulling op de schnitzel en vouwt hem dan dicht als een soort loempia.
Je omwikkelt deze met wat spekreepjes en bindt hem op met slagerstouw.
Je kan ze ook zelf maken.
Je hebt dan nodig kalfsschnitzel met een dikte van ong. 3 millimeter.
Een beetje vulling van een kalfs- of varkensworstje, wat spek en slagerstouw.
Je legt wat vulling op de schnitzel en vouwt hem dan dicht als een soort loempia.
Je omwikkelt deze met wat spekreepjes en bindt hem op met slagerstouw.