Gevuld stokbrood met groente-gehakt
Ingrediënten
Instructies
- Pel de ui en snipper deze.
- Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
- Schil de komkommer en verdeel deze in blokjes.
- Snijd het brood open en verwarm het eventueel even in de oven.
- Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok.
- Bak hierin het gehakt rul.
- Schep regelmatig om.
- Voeg de ui en de paprika's toe en roerbak 5 minuten.
- Schep de komkommerblokjes, kerriepoeder en peper en zout erdoor.
- Meng vlak voor het serveren de yoghurt of zure room erdoor.
- Schep het gehaktmengsel op het brood en strooi er peterselie over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Vervang de paprika's door 200 g panklare prei. •Bestrooi het gerecht met geraspte kaas en schuif het even onder een warme grill.