Gombás paradicsomsaláta

(champignon-tomatensalade)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 400 g tomaten
  • 1 bakje champignons
  • zout
  • peper
  • 1 dessertlepel zonnebloemolie
  • 2 eetlepel(s) kruidenazijn of citroensap

Instructies

  • De kleingesneden ui(en) en de in stukjes gesneden champignons 2-3 minuten fruiten en daarna afkoelen.
  • De gewassen tomaten in schijfjes snijden.
  • De champignoins en tomaten in een schaal doen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Met de azijn of citroensap besprenkelen.
  • Voorzichtig omroeren en eventueel nog wat smaakmakers toevoegen.
  • In de koelkast of op een koele plaats door en door koud laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade
Land van herkomst Hongarije
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch