Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Wrijf de kipfilets in met peper en zout en laat dit intrekken.
- Maak een papje van de honing, de kerrie, de ketjap en de mosterd en doe daar het handje rozijnen door.
- Doe een laagje water van ± 1 cm in een ovenschaal en leg de stukken kip hierin.
- Verdeel het honingpapje erover tot alle kip is bedekt.
- Leg aluminiumfolie over de schaal en zet hem 1 uur in een oven van 250°C.
- Bedruip de kip af en toe.
- Haal het folie na ± 3 kwartier weg om een bruin korstje op de kip te krijgen.
- Bind wat ananassap met maïzena, voeg dit, als de kip gaar is, bij het honingmengsel en roer tot de saus een beetje lobbig is geworden.
- Schep de saus over de kip.
- Rangschik de stukken kip op een schaal en garneer met de ananas.
- Strooi er wat peterselie over.
- Lekker met rijst en een salade.