Griekse pakketjes met salade
Ingrediënten
- 1 eetlepel kaneelpoeder
- 8 plakjes bladerdeeg diepvries, pakje à 450 g
- 1 kleine aubergine
- 1 cup sla complet oregano-olijf met feta 200 g
- 1 bol mozzarella kaas, 125 g
- 1 zak ijsbergsla 200 g
- zout
- peper
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Aubergine wassen, kroontje verwijderen en in blokjes snijden.
- Mozzarella in blokjes snijden.
- Mozzarella, aubergine, kaneel, zout en peper mengen.
- Mengsel op het midden van 4 deegplakjes scheppen.
- Resterende deegplakjes erover vouwen en goed dichtdrukken.
- Pakketjes in midden van oven in ca. 25 minuten goudbruin bakken.
- Sla mengen met sla complet.
- Sla over vier borden verdelen.
- Pakketjes ernaast leggen.