Groenten uit de wok met biefstuk
Ingrediënten
- 1 biefstuk á 300 gr in dunne reepjes
- 6 eetlepel(s) Hoisinsaus toko
- 4 flinke tenen knoflook
- 1 rode of groene Spaanse peper
- 1 kg gemengde en in dunne reepjes gesneden groenten bijvoorbeeld selderij, broccoli of bloemkool, sperzieboontjes, taugé, paddenstoelen, wortel, rode, groene of gele paprika, prei en courgette
- 1 dl sesamolie
- sojasaus
- enkele eetlepels medium cherry
Instructies
- Vermeng de hoisinsaus, de uitgeperste knoflook en den schoongemaakte en gesneden peper met de reepjes vlees en laat het een tijdje staan.
- Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en roerbak de groenten 5 minuten.
- Haal de groenten eruit en roerbak het vlees kort in de wok.
- Voeg zo nodig wat extra olie toe.
- Doe er dan de groenten weer bij en meng de Cherry erdoor.
- Verhit het geheel nog even en serveer direct.
- Zet voor wie wat extra wil de flesjes hoisin- en sojasaus op tafel.