Indiase salade van tomaat en komkommer

Total time 1 uur
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 bosje lente-uitjes grof gesnipperd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ¼ theelepel zout
  • ¼ theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel korianderblaadjes fijngehakte
  • 25 gram zoute pinda's fijngehakt / geroosterde

Instructies

  • Schil de komkommer en snijd hem in stukjes.
  • Snijd de tomaten in stukjes.
  • Doe de komkommer, tomaat en ui in een schaaltje.
  • Roer in een kommetje het citroensap, de olijfolie, peper, zout en de korianderblaadjes door elkaar en houd dit mengsel apart.
  • Roer vlak voor het opdienen de pinda's en het sausje door de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade