Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram tutti frutti
  • 500 gram gehakt
  • 2 ei
  • 2 beschuit
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • ½ theelepel munt
  • ½ theelepel oregano
  • 25 gram amandelen
  • peper
  • zout
  • zonnebloemolie

Instructies

  • Week de tutti frutti ± 15 minuten in heet water.
  • Halveer de grote vruchten.
  • Meng het gehakt met de eieren, de verkruimelde beschuiten, de kerrie, de munt, de oregano, de amandelen en peper en zout.
  • Vorm van het gehaktmengsel ± 36 kleine balletjes.
  • Steek de balletjes om en om met 2 vruchten aan 10-12 spiesjes, 
  • Bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Vlees
Land van herkomst Afrika