Klop een glad beslag van het meel, zout, het bakpoeder, de eieren en de, in gedeelten toevoegde, melk.
Laat de boter in de koekenpan zachtjes smelten en klop die door het beslag.
Klop ook de kaas en de kruiden bij het beslag.
Bak in de koekenpan pannekoeken steeds van ± 1 soeplepel beslag (voeg geen boter meer toe).
Keer de pannenkoek pas als de randen mooi goudbruin zijn en van de panwand loslaten.
Bak de onderkant snel bruin.
Houd de pannekoeken warm op een bord met deksel, op een vlamverdeler of op een warmhoudplaatje.
Snijd de kipfilet in reepjes, de kastanjechampignons in plakjes, de bosui in schuine ringen en de paprika in reepjes.
Verhit de olie en bak hierin eerst de kipfilet af en toe omscheppend snel goudbruin.
Voeg na 4 minuten de groenten en de champignons toe, pers de knoflook erboven uit en bak die 3 minuten mee.
Schep er op het laatst de taugé door.
Vul per persoon 2-3 pannekoeken, rol ze op en leg ze in een serveerschaal.
Lekker met Salsa-saus.